Automatisk skiltgjenkjenning - For økt inntjening og bedre brukervennlighet

Med bruk av vår skiltgjenkjenning (ANPR) blir kjøretøy registrert automatisk ved inn- og utkjøring på parkeringsplassen. Ved å bruke denne parkeringsløsningen kan bedriften øke omsetningen og forbedre kundeopplevelse. Er dette interessant for din bedrift? Her tar vi for oss hva skiltgjenkjenning er, hvordan det kan skape store fordeler, og hva et samarbeid med oss i Unum innebærer.

Et bilde av en parkeringsplass med overvåkning. Visste du at skiltgjenkjenning for bomvei også er en god løsning?

Automatisk skiltgjenkjenning - For økt inntjening og bedre brukervennlighet

Med bruk av vår skiltgjenkjenning (ANPR) blir kjøretøy registrert automatisk ved inn- og utkjøring på parkeringsplassen. Ved å bruke denne parkeringsløsningen kan bedriften øke omsetningen og forbedre kundeopplevelse. Er dette interessant for din bedrift? Her tar vi for oss hva skiltgjenkjenning er, hvordan det kan skape store fordeler, og hva et samarbeid med oss i Unum innebærer.

Hva er skiltgjenkjenning?

Skiltgjenkjenning er en teknologi som har blitt stadig mer populær på grunn av økt inntjening, mindre administrasjon og en sømløs parkeringsopplevelse for sluttbrukeren. Skiltgjenkjenning brukes til å lese kjennemerke på kjøretøy automatisk ved hjelp av kameraer, datamaskiner og avanserte algoritmer.

 Teknologien kan brukes til en rekke formål som blant annet parkeringsregulering, økt sirkulasjon på parkeringsbelegg, og forbedre logistikk blant faste parkerende og besøkende. Denne teknologien har stadig blitt mer avansert, og kan nå med våre analyser gjenkjenne kjøretøy på en meget nøyaktig og pålitelig måte.

Slik fungerer automatisk skiltgjenkjenning

Vår automatiske skiltgjenkjenning fungerer ved hjelp av avanserte algoritmer og programvarer. Kameraene tar bilder av kjennemerke på kjøretøyet som kjører inn og ut, og deretter blir bildene analysert. Vår programvare er i stand til å gjenkjenne/tolke kjennemerker på kjøretøy nøyaktig. Dette resulterer i sømløs parkering for kunder, besøkende eller ansatte. Det betyr at førere slipper å ta for seg noe, før eller under parkeringen.

Hvilke fordeler gir skiltgjenkjenning?

Skiltgjenkjenning gir mange fordeler for de som velger å ta i bruk teknologien. Våre samarbeidspartnere har god erfaring med økonomisk optimalisering og en effektiv løsning. Her er noen av de viktigste fordelene bedriften din kan få med automatisk skiltgjenkjenning:

Høyere omsetning og økonomisk optimalisering

Skiltgjenkjenning kan sørge for bedre inntjening og økonomisk optimalisering. Med blant annet dynamisk prising og et system som registrerer alle kjøretøy på parkeringsplassen, kan bedriften sørge for en høyere omsetning. Her forklarer vi flere økonomiske fordeler med vår parkeringsløsning.

Dynamisk prising

Ved å bruke dynamisk prising kan bedriften optimalisere utnyttelsen av parkeringsplassene, øke inntjeningen og forbedre kundeopplevelsen. Dette oppnås ved å justere prisene for parkering basert på etterspørsel, priselastisitet, statistikk, nærliggende arrangementer, værvarsel, ferie og sesong.

Vårt system bruker blant annet teknologien for å registrere kjøretøyets kjennemerke når de kommer inn på parkeringsplassen. Deretter analyserer systemet hvor mange ledige parkeringsplasser som er tilgjengelige, og hvor stor etterspørselen er på det nåværende tidspunktet. Basert på denne informasjonen kan systemet automatisk justere prisene for parkering for å oppmuntre eller regulere etterspørselen.

Hvis det er mange ledige parkeringsplasser og lav etterspørsel, kan systemet senke prisene for å tiltrekke flere kunder. Om det er få ledige plasser og høy etterspørsel, kan systemet øke prisene for å regulere etterspørselen. Dette kan sikre at det alltid er noen ledige plasser tilgjengelig.

Dynamisk prising med historisk data, statistikk, AI og maskinlæring

Ved å analysere data om parkeringstrender og brukeratferd, kan bedriften finne ut hvilke områder som er populære og hvilke tidspunkter som er mest etterspurt. Deretter kan prisene justeres etter hva som er optimalt for inntjeningen.

Et eksempel på dette kan være å øke prisen på populære plasser i travle perioder, eller redusere prisen på mindre brukte områder for mer parkering. Med avansert teknologi som AI og maskinlæring, kan bedriften også gjøre enda mer nøyaktige justeringer basert på sanntidsdata og brukeratferd.

Tilpass takster på soner og parkeringsplasser

En annen fordel med skiltgjenkjenning er at bedrifter kan sette egne takster for å øke inntjeningen på ulike soner og parkeringsplasser etter ønske. Ved å kunne registrere kjennemerker på kjøretøyene som parkerer på ulike områder, kan bedriften tilby forskjellige takster avhengig av plasseringen.

Vårt system fanger opp alle kjøretøy

Vårt skiltgjenkjenningssystem kan fange opp alle kjøretøyene som kjører inn og ut. Dette skyldes at systemet kan identifisere kjøretøyet ved hjelp av kjennemerket, og dermed kontrollere at alle blir fakturert på riktig måte.

Tradisjonelle løsninger kan ha sine svakheter og kjøretøy kan unngå å bli registrert. Dette resulterer i at bedrifter går glipp av maksimal inntjening. Automatisk skiltgjenkjenning kan dermed øke parkeringsinntektene betydelig, ved å sikre at alle betaler for parkeringen sin.

En bedre kundeopplevelse

Skiltgjenkjenning kan brukes til å skape en sømløs kundeopplevelse. For eksempel kan

det brukes til å automatisere inn- og utkjøring på parkeringsplasser. På denne måten slipper kunder å fokusere på noe annet enn og finne en ledig parkeringsplass.

Det betyr at besøkende slipper å være redd for å miste parkeringsbilletten, fokusere på bot eller føle på tidspress. Automatisk skiltgjenkjenning kan resultere i en positiv og sømløs kundeopplevelse som vil føre til økt tilfredshet og lojalitet.

Vi sørger for en enklere hverdag for våre samarbeidspartnere

Med skiltgjenkjenning vil våre samarbeidspartnere oppleve en enklere hverdag med mindre administrasjon og bedre oversikt. Med sanntidsdata får de øyeblikkelig tilgang til informasjon om parkeringen, og det kan forventes minimalt med arbeid.

For eksempel kan våre samarbeidspartnere enkelt registrere bedrifter som leier hos seg, og de ansatte vil deretter bli registrert under bedriften som ikke grunneier vil ha noe med å gjøre. Dette betyr at grunneierne vil slippe å bekymre seg for aspekter vedrørende parkering og administrasjon, da dette blir tatt hånd om av oss i Unum.

Tilrettelagt for fleksible betalingsløsninger

Betalingsprosessen blir også mye enklere. Med automatisk skiltgjenkjenning kan bilførere velge mellom flere betalingsmåter, som å betale gjennom parkeringsappen til Unum. Det er også mulig å betale på nett innen 48 timer etter utkjøring, få faktura tilsendt i posten eller betale på en P-automat med kort eller Vipps. Dette gjør det enkelt og fleksibelt for bilførere å betale for parkeringen slik de ønsker.

Et samarbeid med oss

Vi i Unum ønsker å tilby din bedrift de beste løsningene innenfor parkering og parkeringsteknologi. Dette kan bedriften forvente med et samarbeid med oss:

 

●    Som din samarbeidspartner kan vi håndtere alt fra a-å innenfor parkering uten investeringskostnader.

●    Vi tilbyr en intuitiv og enkel plattform for å administrere alle avtaler og brukere knyttet tilparkeringsanlegget. Dette gjør det enkelt å administrere alle parkeringsbehov på ett sted.

●    Våre samarbeidspartnere får tilgang til detaljerte og nøyaktige økonomiske rapporter, som gir innsikt i parkeringsanleggets inntjening og utgifter. Dette kan hjelpe med å ta informerte beslutninger om hvordan man kan forbedre sin inntjening.

●    Få tilgang til detaljert statistikk om antall besøkende og belegget i parkeringsanlegget. Dette kan hjelpe med å optimalisere inntjeningen og tilby dynamisk prising for å maksimere inntektene.

●    En enkel administrasjon av fasteleieavtaler, fordelsavtaler og takster. Vi sørger for at det blir enkelt å administrere faste leieavtaler, fordelsavtaler og takster på plattformen til Unum. Dette gjør det enklere å administrere slike oppgaver når det er nødvendig.

●    Våre samarbeidspartnere får også en god oversikt over ulike parkeringsområder i en portal. Unum gir en omfattende og oversiktlig portal som gir innsikt i alle parkeringsområdene som blir administrert. Dette gjør det enkelt å administrere parkeringsbehov og ta gode beslutninger for å maksimere inntjeningen.

Hvordan implementeres skiltgjenkjenning?

Hvis din bedrift er interessert i å implementere skiltgjenkjenning, er det enkelt å ta kontakt med oss i Unum via telefon eller e-post. Gjennom en uforpliktende prat kan vi hjelpe bedriften med å velge riktig teknologi og tilpasse løsningen til bedriftens behov.

Dette er oss i Unum

Vi i Unum har bred erfaring med å implementere et bredt spekter av teknologi og tjenester innen parkering i ulike bransjer. Vårt erfarne team kan hjelpe bedriften med å utvikle en tilpasset løsning som oppfyller dine unike behov og krav. Vi vil sikre maksimal nytte av denne avanserte teknologien. Samtidig vil vi sikre at det er i samsvar med gjeldende lover og regler, for personvern og databeskyttelse. Ta gjerne kontakt med oss i dag for å lære mer om hvordan vi kan hjelpe bedriften med å forbedre effektivitet, lønnsomhet og brukervennlighet.

Ønsker du å vite mer om vår teknologi og våre løsninger?

eller ring 21 51 82 70
Takk! Du hører fra oss snarest mulig.
Beklager, du må prøve igjen.