utsikt over bergen by

Om oss

Gå til forsiden

UNUM er VestPark sin teknologi og vi leverer fremtidsrettede parkeringsløsninger for eksisterende og nye kunder. Vi leverer løsninger for alle segmenter innen parkering.

VestPark AS er en totalleverandør av parkeringstjenester i Norge. Selskapet bygger på en forretningsidé som går ut på å tilby fornuftige og funksjonelle parkeringstjenester. Her er fokus på høy kundeservice og fleksibilitet i vårt arbeid.

Mange bedrifter og borettslag/sameier velger oss som leverandør av parkeringstjenester da vi er enkel å samarbeide med og kundene får det alltid slik de ønsker. Vi har alltid god dialog med våre kunder.  Dette sikrer at vi håndhever parkeringsbestemmelsene slik våre kunder ønsker.

Vi skreddersyr løsninger og tilpasser oss hver enkelt kunde. Vi har tilgang til de beste systemene i markedet med tanke på parkeringsløsninger. Teknologien har kommet langt. Og med skiltgjenkjenning har også drift av parkeringsanlegg blitt mye enklere.

Her finner du blandt annet elektroniske løsninger for gjesteparkeringer og faste parkeringer, noe som er lettvint og funksjonelt på parkeringsområder forbundet med næringslokaler o.l. Vi jobber hardt med å kunne tilby innovative løsninger for alle typer parkeringsområder.

Vestpark er godkjent opplærlingsbedrift av Statens Vegvesen.

Vi har døgnbemannet tjeneste som kan benyttes kostnadsfritt for kunder ifm. feilparkerte kjøretøy.

Noen av våre kunder